Metromatkustajat tyrmistyivät – mies riisui itsensä alastomaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin metrossa sattui kummia, kun eräs matkustajista alkoi käyttäytyä oudolla tavalla. Yläosaton miesmatkustaja istui yksin ikkunan vieressä ja hän hieroi käsillään ylävartaloaan. Kun metro lähti asemalta liikkeelle, päätti mies luopua vaatteistaan kokonaan.

Mies avasi housunsa ja laski ne alas. Erikoinen tilanne on tallentunut silminnäkijän videolle. Mirror-lehden mukaan alaston mies huomasi, että häntä kuvataan ja hän lähti uhkaavasti lähestymään kuvaajaa.

Video katkeaa ennen kuin hän lähestyi muita matkustajia. On sanomattakin selvää, että ruuhka-ajan metrossa mies oli saanut aikaan sekasorron. Videolla esiintyneen miehen kohtalosta ei ole tietoa, mutta voisi luulla, että viranomaiset puuttuivat hänen tempaukseensa.