Talon takaovelle ilmestyi yllätysvieras – kuka voisi vastustaa tätä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Asutusalueelle muuttanut pesukarhuperhe oli huomannut, että elinympäristön jakaminen ihmisten kanssa ei ollut huono asia. Eläimet olivat nimittäin panneet merkille, että ihmiset jättivät jälkeensä paljon syömiskelpoista ruokaa.

Pesukarhuille kelpasi erityisesti kissanruoka, jota lemmikkien omistajat olivat jättäneet terasseilleen ja kuisteilleen kissojaan varten. Ajan myötä kissanruoasta oli tullut eräälle pesukarhuemolle itsestäänselvyys.

Asuinalueella asuva nainen on kuvannut videolle kohtaamisen pesukarhun kanssa. Eläin oli ilmestynyt terassin ovelleen kerjäämään ruokaa. Videolla nainen paljasti, että pesukarhu alkoi mekkaloida terassilla aina, kun kissalle jätetty ruoka oli loppunut kupista.

Pesukarhu oli keksinyt varsin ärsyttävän keinon vaatia lisää ruokaa. Kissanomistajana nainen koki, ettei hänellä ollut muita vaihtoehtoja kuin täyttää ruokakuppi, sillä hän ei halunnut kissansa olevan nälkäinen. Sen lisäksi hän ei todennäköisesti jaksanut kuunnella pesukarhun kerjäämistä.