Hurja näky kerrostalossa – karhu kiipesi parvekkeelle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Gatlinburgissa sijaitsevalla asunalueella liikkunut karhu oli päättänyt kiivetä asuntojen parvekkeille Tennesseessä. Taloyhtiön pihalla seisoskellut asukas näki erikoisen tilanteen ja käynnisti kameransa. Tutkimusmatkalla ollut karhu ei selvästikään piitannut ihmisten läsnäolosta.

Utelias mesikämmen kiipeili parvekkeita pitkin tarkistaakseen oliko kukaan asukkaista jättänyt parvekkeelle ruokaa. Kun se ei löytänyt mitään syömiskelpoista, alkoi se laskeutua alas.

Voisi luulla, että sisätiloissa olleet asukkaat järkyttyivät nähdessään karhun kiipeilemässä pitkin heidän parvekkeitaan. Karhusta kuvattu video osoittaa, että karhut ovat eteviä kiipeilijöitä. Gatlinburgin asukkaat eivät ole karhuilta turvassa edes kerrostalojen parvekkeilla.