Karmiva pyyntö Facebookissa: ”Voisiko joku ampua koirani?”

Ohhoh! · Annika Kela

Lemmikkinsä huonoon käytökseen kyllästynyt teksasilaisnainen oli tehnyt kauhistuttavan pyynnön Facebookissa. Nainen pyysi Facebook-ystäviltään apua koiransa ampumisessa, sillä hän ei itse kyennyt kylmäveriseen tekoon.

Daily Mail -lehden mukaan ilmoituksessa kerrottiin, että koiranomistaja tarjoaisi aseen tekoa varten. 39-vuotias nainen kertoi, että hän halusi tappaa koiransa Cinnamonin, sillä se tonki jatkuvasti perheen roska-astioita.

Löytöeläinkodista adoptoidulla Cinnamonilla oli käyttäytymishäiriöitä, joita omistaja ei voinut sietää. Kun naisen Facebook-ystävät näkivät ilmoituksen, soittivat he hätänumeroon. CBS 19 -uutiskanavan mukaan koiran tarina päättyy onnellisesti, sillä vain muutama tunti naisen tekemän ilmoituksen jälkeen poliisit pidättivät hänet.

Nicholas Pet Haven -löytöeläinkoti otti Cinnamonin huostaansa ja vuorokauden sisällä koira oli jo päätynyt sijaiskotiin. Teksasilaisnainen sen sijaan tulee saamaan syytteen karmivasta teostaan ja hän on viranomaisten mukaan eläintenpitokiellossa.