Mies hypnotisoitiin – löi itseään aina kun vilkuili naisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Look Into My Eyes -televisio-ohjelmassa 21-vuotias taikuri ja hypnotisoija Archie Manner pilailee ihmisten kustannuksella hauskojen temppujen ja hypnotisointimenetelmien avulla. YouTube-videolla nähdään, miten Scott-niminen poikaystävä nolaa itsensä.

Mies joutui nimittäin läimäyttämään otsaansa kämmenellään aina kun hänen silmänsä vilkuilevat toisten naisten perään. Tyttöystävä Gemma halusi, että Scott hypnotisoidaan, koska miehen silmät vaeltavat aina kesken keskustelun milloin mihinkin suuntaan.

Manner hypnotisoi Scottin aina läpsäisemään itseään otsaan ja huutamaan: ”Looking”, kun hän vilkaisi toista naista. Kokeilun jälkeen Scottin otsa oli lyönneistä punainen, kun miehen silmät harhailivat taukoamatta toisten naisten perään.

Gemma oli jo ennen kokeilua huomannut, että Scott vilkuilee muita naisia huomaamattaan, mutta hänellekin tuli yllätyksenä, että Scott tarkkailee toisia naisia jatkuvasti. Pariskunnan suhde pysyi kuitenkin ennallaan kokeilunkin jälkeen eikä vilkuilu Gemman mukaan tee miehestä yhtään huonompaa poikaystävää.