Pulmuset-tähti yllätti – moobsit paljaana kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikansa suosituimpiin lukeutuneessa Pulmuset-televisiosarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ed O’Neill tähditti hittisarjan lopettamisen jälkeen myös toista hittisarja Moderni Perhe. Julkisuudessa häntä on nähty vain harvakseltaan, mutta nyt hieman oudoissa merkeissä.

Ed O’Neill ikuistettiin nimittäin eilen Santa Monicassa polkupyöräilemässä. Hänen asunsa – tai oikeastaan sen puuttuminen – kiinnitti silminnäkijöiden huomion, sillä Ed O’Neill pyöräili ilman paitaa ja manboobsit paljaana. Paparazzi huomasi tilanteen ja ikuisti sen valokuviin.

Pulmuset, eli Married… with Children, oli vuosina 1987-1997 tuotettu amerikkalainen tilannekomediasarja. Bundyjen perheestä kertova, Christina Applegaten, Ed O’Neillin, Katey Sagalin ja David Faustinon tähdittämä sarja muistetaan eritysesti tuon ajan muita televisiokomedioita roisimmasta huumorista. Syksyllä 2014 uutisoitiin, että Sony Pictures Television -yhtiö suunnittelee uutta sarjaa, jonka pääosassa olisi Bundyjen perheen nuorin jäsen, David Faustinon esittämä Bud Bundy.

Splash
Splash
Splash
Splash