Taylor Swiftin jättimäiset kasvot ilmestyivät maissipeltoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Taylor Swift on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja. Laulaja on muun muassa palkittu parhaasta musiikkivideosta tämän vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa. Nyt Swiftille on osoitettu kunniaa hieman toisenlaisella tavalla.

Yhdysvaltojen Marylandissa vietetään änä vuonna Summers Farm Harvest Festival -tapahtumaa, jonka yhtenä vetonaulana nähdään jättiläismäinen Taylor Swift -maissilabyrintti. Festivaalien mukaan labyrintin ratkominen onnistuu nopeimmilta noin 30 minuutissa, mutta sen läpi tahkominen voi viedä myös tuntikausia.

Mikrofonia pitelevän Taylor Swiftin kasvot erottuvat maissin keskeltä tietenkin vain yläilmoista katsottuna. Labyrintti avautuu poptähden faneille ja muille festivaalivieraille 26. syyskuuta.