Hämähäkki aiheutti auto-onnettomuuden – naiskuski hyppäsi liikkuvasta autosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Indianan Syracusessa tapahtui omituinen onnettomuus, kun henkilöauto ja koulubussi ottivat yhteen. Kosciuskon poliisilaitos tutkii tapausta, jonka aiheuttajana toimi ilmeisesti pieni hämähäkki, joka sai henkilöautoa ajaneen kuskin jättämään liikkuvan auton ilman kuskia.

USA Todayn mukaan 35-vuotias perheenäiti oli peruuttanut auton pihastaan maantielle, kunnes hän oli huomannut, että autossa on hämähäkki. Nainen oli epäröimättä hypännyt ulos liikkuvasta autosta jättäen epähuomiossa oman yhdeksänvuotiaan poikansa auton kyytiin.

Poika oli kiivennyt kuskin paikalle ja yrittänyt painaa jarrua, mutta osuikin kaasuun, minkä vuoksi auto syöksyi päin koulubussia. Poika oli lentänyt ulos autosta kadulle, mutta hän selvisi onneksi pelkällä aivotärähdyksellä.

Koulubussi oli ollut tyhjä eikä 62-vuotiaalle kuskillekaan käynyt kuinkaan. Perheenäidin auto kärsi kuitenkin todella suuret vauriot ja meni täysin tunnistamattomaan kuntoon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.