Irina Shayk lähes alastomana sohvalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Irina Shayk on julkaissut Instagramissa uskaliaan kuvan. Seksikkäässä otoksessa kaunotar poseeraa viettelevästi samettiseen tuoliin nojaten. Kuvassa Shaykin yllä on ainoastaan stringit ja mustat nahkasaapikkaat.

Daily Mail -lehden mukaan kuva oli otettu hetkeä ennen kuin Irinan oli määrä osallistua Versacen kutsuvierastilaisuuteen Lontoossa. Shayk nimittäin nähtiin tapahtumassa samassa kampauksessa ja saapikkaissa.

Tilaisuuteen kaunotar oli pukenut ylleen mustan ja avaran iltapuvun. Shayk innostui julkaisemaan myöhemmin lisää paljastelevia kuvia itsestään, sillä hän jakoi netissä kuvan viimeisimmästä muotikampanjastaan. Kuvassa esiintyvät naismallit olivat Shaykin tavoin alasti.

"I always wear high heels.. I simply feel naked without them." – Donatella Versace

Kuva, jonka irinashayk (@irinashayk) julkaisi

Coming soon?? @mertalas @macpiggott @dsectionmagazine ?

Kuva, jonka irinashayk (@irinashayk) julkaisi