Kotiäiti kertoo – näin voit treenata kuntoasi tiskialtaan ääressä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusien äitien liikuntaharrastukset voivat usein jäädä toissijaisiksi, kun uusi pienokainen ja kotiaskareet tuntuvat vievän kaiken mahdollisen ajan. Vapaa-ajan jäädessä niukaksi kotona olevien äitien kannattaakin lisätä liikuntaa vähän kerrallaan erilaisten askareiden yhteyteen.

Kotiäiti ja kunto-ohjaaja Marita on tehnyt videon nimenomaan uusia äitejä ajatellen. Nainen näyttää, miten pienen ja nopean treenin voi yhdistää tiskaamiseen. Aina tiskialtaalle tullessaan Marita tekee kolme erilaista liikettä, jotka treenaavat pohkeita, rinta- ja ojentajalihaksia sekä reisiä ja pakaroita.

Marita näyttää videolla, miten pohkeita voi treenata tekemällä päkiöille nousuja kymmenen kertaa altaan edessä. Pohjeliikkeen jälkeen tehdään 20 etunojapunnerrusta altaaseen nojaten. Punnerrusten jälkeen jäljellä on vielä kyykyt, joita tehdään 30 kappaletta. Hyötyliikunta on helpoin ja nopein tapa lisätä urheilua jokaiseen päivään, minkä jälkeen tämänkaltaisten pienten treenien mukaanottaminen on seuraava askel kohti kokonaista treenituntia.