Naisen meikki saa kenet tahansa kavahtamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Halloweenina moni menee naamiaisiin, minkä vuoksi ihmiset alkavat miettimään jo hyvissä ajoin sitä, millaisella asulla he yllättävät ystävänsä tällä kertaa. Eräs meikkitaiteilija päätti antaa etenkin naisia ajatellen vaihtoehtoisen meikkivinkin, joka saa ystävät näkemään sinut kahtena.

Tamang Phan -niminen nainen julkaisi juuri ensimmäisen meikkitutoriaalinsa tulevaa Halloweenia ajatellen. Nainen aloittaa kasvomaalauksen tekemisen niin, että hän on meikannut ensin itselleen tumman juhlameikin. Phan tekee kasvomaalauksen iltameikkinsä päälle ja aloittaa sen piirtämällä kulmakarvat poskipäidensä yläpuolelle, mistä jatkaa silmien maalaamiseen.

Phan tekee meikin avulla toiset silmät poskipäiden alapuolelle ja yrittää toisintaa meikin niin hyvin kuin mahdollista. Silmien jälkeen nainen varjostaa nenän varteen toisen nenän, minkä jälkeen maalaa leukaansa vielä ylimääräiset huulet. Illuusio kaksikasvoisesta naisesta on valmis ja niin vakuuttava, että saa luultavasti monen kaverin silmät solmuun.