Putous-kauden tähdet paljastettiin – huippusuosikki tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viihdeohjelmien suosituimpiin hitteihin on viime vuosina lukeutunut Putous, joka on saanut valtaisat väkijoukot kotikatsomoihin seuraamaan muun muassa Vuoden Sketsihahmo -kilpailua ja muita hauskoja sketsejä. Tänään ohjelman uuden tuotantokauden tähdet paljastettiin.

Seuraavan kauden Putous-tähtiä ovat Essi Hellén, Joonas Nordman, Kari Ketonen, Ville Tiihonen, Mari Perankoski, Jenni Kokander sekä Putoukseen palaava Riku Nieminen. Ohjelmaa isännöi viimevuotiseen tapaan Heikki Paasonen.

Puolitoistatuntinen suorana esitettävä estradiviihdeshow pysyy uudella kaudella juurillaan. Sketsihahmokilpailu on tärkeässä roolissa, ja lisäksi mukana on tuttuun tapaan muun muassa Viikkokatsaus, Tulikoe ja live-sketsit.