Elokuvan tarina toteutui – äiti ja tytär asuneet jo vuoden lentokentällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen nainen ja hänen tyttärensä ovat asuneet jo vuoden ajan Kyproksella Larnacan lentokentällä. Syynä erikoiseen tilanteeseen on heidän viisumeidensa umpeutuminen. Kaksikko on hyödyntänyt lentokentän ilmaista internetiä, ravintolapalveluita, vessoja ja kauppoja.

terminaali.jpg Saksalaiset karkoitettiin vuosi sitten Israelista, kun heidän viisuminsa umpeutuivat, In Cyprus -lehti uutisoi. Heille on tarjottu useasti apua sekä lentokentän henkilökunnan että Saksan suurlähetystön kautta, jotta he voisivat palata Saksaan.

Äiti ja tytär eivät ole kuitenkaan suostuneet lähtemään pois ja ovat jatkaneet asumista lentokentällä. Euroopan lait kieltävät ihmisen pakottamisen pois maasta, mikäli hän ei ole rikkonut lakia. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset asuvat lentokentällä. Aiheesta on myös tehty Terminaali-niminen elokuva, jonka tarina on jälleen käynyt toteen.