Koira kiinni pahanteosta – pakoyritys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti oli menettää hermonsa nähtyään olohuoneen lattialle ilmestyneen sotkun. Pöydän vieressä ollut roska-astia oli kaadettu ja roskat oli levitelty ympäri lattiaa. Naisella oli aavistus siitä, kuka oli sotkun takana.

Perheenäiti käynnisti kameransa ja kuvasi näyn videolle. Kun hän kutsui koiraansa, ilmestyi pöydän takaa syyllisen näköinen koira, joka pyrki pois ”rikospaikalta” hiippailemalla. Koiranomistajan äänensävystä lemmikki aavisti, että se oli tehnyt jotain väärää.

Koira painoi päänsä alas ja se anoi anteeksiantoa luimistelemalla. Koira käyttäytyi kuin se olisi syvästi katunut roskien levittelemistä. Perheen koira sai lopulta anteeksi ja omistaja siirsi roska-astian paikkaan, joka oli koiran ulottumattomissa.