Kiinalainen nähtävyys vetää jalat alta – sillassa lasilattia 180 metrissä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on monia korkealla sijaitsevia turistikohteita, joihin on vaihdettu lasilattia upeiden maisemien johdosta. Korkeanpaikankammosta kärsivien kannattaa pysytellä tällaisista kohteista kaukana, mutta toki muutkin tuntevat joskus pelkoa ja jopa kauhua.

Nyt Kiinassa on menty muita pidemmälle, kun Shiniuzhain kansallispuistossa on avattu peräti 300 metriä pitkä silta, jonka lattia on tehty lasista. Pingjiangin alueella sijatseva nähtävyys ei sovi aivan kaikille, sillä lasilattia roikkuu ilmassa peräti 180 metrin korkeudella.

Monien turistien jalat ovatkin menneet alta, kun pelko on ylittänyt rohkeuden. Tasapainoa heikentävät myös kovat tuulet, joiden tuloksena tapahtuva sillan heiluminen saa varmasti aikaan kutkutusta vatsanpohjassa. Lasilattia on 24 milliä paksu, joten ihan heti lasi ei hajoa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash