Unohda älykellot – nyt tulee älysormus

Digi Lux · Tim Isokivi

Puhelimeen saapuvia uusia puheluita ja viestejä ei aina huomaa melun keskellä, varsinkaan jos laite on taskun sijaan esimerkiksi laukussa. Nyt ahkerasti älylaitteitaan käyttäville korujen ystäville on kehitelty ratkaisu tähän ongelmaan.

Ringly näyttää päällisin puolin perinteiseltä kullatulta jalokivisormukselta. Kyseessä on kuitenkin älysormus, jonka voi yhdistää iOS- tai Android-puhelimeensa Bluetoothin kautta. Sormus ilmoittaa kun puhelimeen tulee uusi ilmoitus, olipa kyse sitten uudesta viestistä tai kalenterin muistutuksesta.

Ringly-yhtiön taustalla on aikaisemmin Ebay-huutokauppasivustolla toiminut Christina Mercando. Aivan halpa kapistus älysormus ei ole, sillä korujen hinnat alkavat 195 dollarista. Tämä on kuitenkaan tuskin luksuskoruja ja viimeisimpiä älylaitteita muutenkin harrastaville suuri ongelma.