Uskomaton näky! Joutsenet menivät solmuun – pyysivät ihmiseltä apua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto tarjoile ihmisille ajoittain tilanteita, joita on vaikea uskoa todeksi ja joita kukaan muu ei uskoisi ilman niistä kuvattuja videoita. Onneksi kännykkäkamerat ovat nykyisin mukana joka paikassa. Nyt nähdään, että kaksi joutsenta voi mennä solmuun.

Retkellä kävelyllä ollut pariskunta huomasi yllättäen, että kahdelta joutsenelta näyttävä erikoinen rykelmä ui järvellä heitä kohti. Joutsenten lähestyessä paljastui, että ne olivat menneet pahemman kerran solmuun ja saapuivat pyytämään ihmisiltä apua vapauttamisekseen. Ei siis ihme, että myös retkeilijät olivat ihmeissään tilanteesta.

Lopulta paikalle sattunut henkilö sai avatuksi varmasti maailman erikoisimpiin lukeutuvan solmun ja joutsenet pääsivät eroon toisistaan. Vastaavaa tilannetta tuskin kovin pian nähdään uudelleen.

GODT MED DYREVENNER I NÆRHEDEN, NÅR MAN ER GÅET I KLUDDER <3

Posted by Anima on 23. syyskuuta 2015

Katso video tästä.