Uusi James Bond -tunnusbiisi julkaistiin – vastaanotto ristiriitaista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusi James Bond -elokuva, Spectre, saa ensi-iltansa tämän vuoden lokakuussa. Uuden elokuvan tunnussävelmän esittää tällä kertaa brittiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Smith. Uutinen paljastettiin aikaisemmin syyskuussa.

Sam Smithin Writing’s On The Wall -kappale on nyt kuultavissa kokonaisuudessaan Spotify-suoratoistopalvelussa. Youtubessa kappaleesta on toistaiseksi tarjolla vain 15 sekunnin näyte ilman Smithin laulua.

Uuden Bond-tunnussävelmän saama vastaanotto sosiaalisessa mediassa on ollut ristiriitaista. Osa Twitter-käyttäjistä kuvaili kappaletta tylsäksi ja Smithin laulutyyliä ”ruikuttavaksi”. The Guardian -lehden musiikkitoimittaja Aleis Petridisin mukaan Writing’s On The Wall kuulostaa enemmän X Factor -balladilta kuin Bond-kappaleelta.

Osa taas piti kappaletta kuunneltavana, mutta heikkona esityksenä Adelen kehuttuun Skyfall-kappaleeseen verrattuna. Sam Smithin tulkinta sai kuitenkin myös kehuja, ja toiset kertoivat kappaleen paranevan jokaisella kuuntelukerralla.

Spectre saa Suomen ensi-iltansa 30. lokakuuta 2015. Sam Mendesin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Daniel Craig, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Christoph Waltz ja Ralph Fiennes.