10 000 heiluvaa takapuolta – twerkkausopettajalla melkoinen saldo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanssija Lexy Panterra on jättänyt nimensä ihmisten historiaan parhaiten twerkkaavana naisena. Lantioliikkeellään lumoava leidi on opettanut twerkkaamista jo 10 000 naiselle, ja elää pelkästään pepun heiluttamiselle.

Twerkkaamiseen kuuluva lantioliike on saanut alkuperänsä afrikkalaisista perinnetansseista. Se on kuitenkin levinnyt Amerikan mantereella asuvien tummaihoisten keskuuteen ja hiphop-kulttuuri löysi sen omakseen jo 20 vuotta sitten. Tätä nykyä twerkkaamista harjoittavat kaiken ikäiset ja kokoiset naiset.

– Olen todella, todella kiireinen, eikä minulla ole aikaa poikaystävälle, Los Angelesissa twerkkausta opettava Lexy kertoo.

Barcroft TV:n haastattelussa näytetään, kuinka suosittuja hänen tanssituntinsa ovat. Sali on täynnä pakaroitaan pyöritteleviä naisia. Lisäksi hän antaa yksityistunteja jukisuuden henkilöille. Naisen tarkoituksena on laajentaa bisnestä myös muualle maailmaan. Hän haluaa multimiljonääriksi.