Onko mitään söpömpää? Bullterrieri ja taapero sylikkäin päiväunilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nukkuvat lemmikit ovat omistajien mielestä varmasti todella suloisia katseltavia. Sama pätee nukahtaneisiin lapsiin, joita ihaillessa vanhemmilla vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Eräs Moskovassa asuva perhe saa osakseen yliannostuksen suloisuutta, kun nämä kaksi asiaa ovat yhdistyneet.

Vanhempi on kuvannut videolle tilanteen, kun hän on huomannut lapsensa nukkumassa perheen koiran kanssa. Sekä taapero että perheen omistama bullterrieri ovat syvässä unessa ja nukkuvat todella suloisesti pitäen toisistaan kiinni.

Koira ja taapero ovat kietoutuneet täysin toisiinsa. Bullterrieri on ottanut lapsen syleilyynsä ja taapero on kietonut hellyttävästi pienet kätensä ja jalkansa rotevan koiran ympärille. Unikaverit ovat toisilleen varmasti korvaamatonta seuraa, minkä lisäksi vanhemmat eivät voi varmasti muuta kuin ihailla söpöä parivaljakkoa.