Natalia Borges on uusi kuuma mallitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain vain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi mahdollisista tulevaisuuden tähdistä on brasilialainen Natalia Borges.

Nyt Borges on kuvattu pelaamassa jalkapalloa Miami Beachin rannalla yhdessä aviomiehensä Michael Satskyn kanssa. Mallikaunottarella oli yllään asianmukaisesti bikinit, jotka korostivat hänen upeaa vartaloaan.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash