ISIS kielsi leikkipuistot – estää sinkkuvanhempia tapaamasta

Ohhoh! · Annika Kela

ISIS-terroristiryhmä on päättänyt kieltää leikkipuistot, sillä puistossa on sovittu liikaa tapaamisia sinkkumiesten ja -naisten kesken. ISIS on sulkenut leikkipuistot muun muassa Syriassa, sillä sinkkujen tapaamiset rikkovat uskonnollisia etikettejä.

Syrian Observatory for Human Rights -ihmisoikeusjärjestö on ilmoittanut, että ISIS-fanaatikot ovat pidättäneet muutamia naisia ja miehiä, jotka ovat rikkoneet tapaamisillaan sääntöjä. ISIS aloitti leikkipuistojen sulkemisen muun muassa Mayadeen kaupungissa, sillä terroristiryhmän jäsenet olivat saaneet kuulla, että puistoissa vieraili sekä naisia että miehiä lastensa kanssa.

Ryhmä suivaantui etenkin siitä, että leikkipuistoissa oli nähty naisia ilman lähisukulaisiin lukeutuvan miehen seuraa. ISIS-terroristiryhmä aikoo sulkea leikkipuistot hallinnoimillaan alueilla Syriassa ja Irakissa. Terroristiryhmä haluaa tehdä selväksi, että naiset ja miehet eivät saa olla toistensa kanssa tekemisissä, elleivät he ole naimisissa keskenään.