Lapsi nukahti sohvalle – koira reaktio sulattaa sydämiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiran huolehtimisvietti oli herännyt uuden perheenjäsenen tulon myötä. Vanhempien iloksi perheen koira osallistui myös oman osaamisensa mukaan taaperosta huolehtimiseen. Eräänä päivänä perheenäiti onnistui kuvaamaan videolle koiransa hellyttävän teon.

Koira nimittäin riensi peittelemään sohvalle nukahtaneen pienokaisen. Karvakuono halusi suojata lapsen ja pitää huolen siitä, ettei taaperolle tulisi kylmä kesken unien. Koira tarttui viltistä kiinni ja asetteli sen kuonollaan lapsen päälle.

Koira työnsi kuonollaan lasta pois sohvan reunan läheltä ja varmisti, että taaperolla oli peitto päällä. Kun lapsella näytti olevan kaikki hyvin, poistui hännänheiluttaja paikalta. Teko osoittaa, että koira oli erinomainen apukäsi lapsen hoidossa. Videolta ei käy selville onko vauvan viereen peiton alle piilotettu esimerkiksi koiran luu, jota se peittelee.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat