Odottamaton niksi! Hiukset kuntoon hammasharjalla

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiireinen aamu, eikä ehdi käydä suihkussa. Hiukset roikkuvat pään molemmin puolin, kuivashampoo on loppu, eikä tiheä kampa tehoa. Hammasharja voi pelastaa aamun myös suun ulkopuolella. Good Housekeeping esittelee vinkin, joka pelastaa kaikki ohuilla hiuksilla tuomitut naiset.

Käyttämätön hammasharja toimii upeana volyymin antajana ja tuuheutta lisäävänä välineenä. Hammasharjaa voi käyttää hiusten tyven tupeeraamiseen ja lopputuloksena on ilmava kampaus.

Hammasharjaan voi panna myös ripauksen hiusten kanssa samaa sävyä olevaa luomiväriä poistamaan juurikasvun näkyvyyttä. Uskokaa tai älkää, hammasharjasta saattaa tulla yksi lempikampausväline. Muista kuitenkin ostaa hiuksille oma puhdas hammasharja.