Simpsonit-hahmo tulee kaapista – spoilerivaara!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi Springfieldin salaisuuksista aiotaan viimein paljastaa, kun eräs Simpsonit-sarjan hahmo tulee ulos kaapista 27. tuotantokauden jaksossa. Jos haluat pitää tiedon hahmosta salassa, niin älä lue tätä pidemmälle.

Moni Simpsonit-sarjaa katsova on voinut ajatella Smithersin käyttäytyneen omituisesti esimiehensä ympärillä jo kauan, mutta nyt asia saa viimein varmistuksen. Smithers on ollut pitkään johtaja Burnsin pauloissa, joten katsojille tuskin tulee yllätyksenä, että Smithers on itseasiassa rakastunut Mr Burnsiin.

Uusissa Simpsonit-jaksoissa käsitellään kahden jakson verran Smithersin matkaa kohti itsensä hyväksymistä ja hänen yksipuolista rakkaussuhdettaan Mr Burnsiin.

Sarjan vastaava tuottaja Al Jean kommentoi Metro-lehden mukaan, että muut Springfieldin asukkaat tietävät Smithersin olevan homo, mutta Mr Burnsille asia tulee täytenä yllätyksenä. Smithersia näytetään uusissa jaksoissa enemmän ja hän alkaa saamaan hieman luonnetta laittaessaan johtajalle hanttiin Burnsin välinpitämättömästä kohtelusta kyllästyneenä. Uuden tuotantokauden jaksoja alettiin esittämään Yhdysvalloissa viime viikonloppuna.