Turistit alastomina Roomassa – poliisi pidätti välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisi on pidättänyt Roomassa kuusi brittituristia säädyttömyyden vuoksi. Humaltuneet turistiti olivat nimittäin riisuneet itsensä alasti ja he olivat pulahtaneet Piazza Repubblica -aukiolla olevaan Naiadi-suihkulähteeseen.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Sivusta seuranneet paikalliset olivat soittaneet poliisit paikalle. Osa silminnäkijöistä oli sitä mieltä, että turistit olivat röyhkeästi häpäisseet yhden Rooman tunnetuista nähtävyyksistä. Daily Mail -lehden mukaan poliisi pidätti neljä miestä ja kaksi naista epäsiveellisestä teosta. Turistit tulevat saamaan syytteet säädyttömyydestä.

Roomassa matkailevan on syytä noudattaa kaupungin järjestyssääntöjä, sillä roomalaiset eivät epäröi rangaista huonosti käyttäytyviä turisteja. Viime heinäkuussa poliisi pidätti kolme amerikkalaista, jotka olivat uineet Piazza Navona aukiolla olevalla Bernini-suihkulähteessä.

Kuva: Stara
Kuva: Stara