Liikuttava näky: Koiranpentu piti huolta loukkaantuneesta aasista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suomalaisille tutussa Fortalezan kaupungissa Brasiliassa sattui taannoin onnettomuus, jonka seurauksena pieni aasi oli loukannut itsensä. Oman onnensa nojaan jätetty aasi oli kuoleman kielissä, kun paikallinen mies löysi sen.

Gerreirinhoksi nimetty aasi oli murtanut jalkansa ja mies epäili, että se oli jäänyt auton alle. Brasilialaismies Zenith Gurgel päätti viedä aasin kotiinsa hoidettavaksi, jotta hän voisi tarkkailla eläimen tilannetta.

Kovia kokenut Gerreirinho näytti menettäneen elämänilonsa, eikä aasi meinannut toipua. Sitten tilanteeseen puuttui Zenithin koiranpentu. Pieni hännänheiluttaja alkoi hoivata aasia ja se piti eläimelle seuraa sen levätessä.

Pian Zenith huomasi, että koira jopa nukkui Gerreirinhon vieressä. Koiranpennun läsnäolo piristi aasia niin suuresti, että se alkoi lopulta elpyä ja toipua. Koiranpentu oli onnistunut palauttamaan aasin elämänilon.

Zenith julkaisi kaksikosta kuvia Facebookissa ja pian hänen ystävänsä ehdottivat, että hän voisi kerätä Gerreirinholle rahaa netin kautta, jotta aasi pääsisi tarvitsemiinsa leikkauksiin. Eläinten kuvat ovat olleet niin hellyttäviä, että monet ihmisistä ovat tarjonneet rahallista apua Gerreirinholle.