Näin Venäjällä: Liikennetörttö aloitti joukkotappelun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka joukko venäläisiä miehiä päätti valistaa autoilijoita liikennesäännöistä. He merkkaavat liikenteessä törttöilevien kuskien autot tarralla, jossa kerrotaan autonkuljettajan idioottimaisesta käyttäytymisestä.

Nyt videolle on päätynyt uusi joukko venäläisiä kuljettajia, joilla on liikennesäännöt hukassa. Kuljettajat ovat pysäköineet autojaan jalkakäytäville ja teiden tukoiksi.

Tällä kertaa Moskovassa kuvatulle videolle ikuistetaan myös käsirysy paikallisen humalaisen kanssa. Hän uhkailee miehiä aikansa, kunnes aloittaa nyrkkipainin kuvausryhmän kanssa. Tilanne äityy joukkotappeluksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat