Nainen maistoi ensikerran kolajuomaa – purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori yhdysvaltalaisnainen ei ollut eläessään maistanut kolajuomia, sillä hän oli allerginen suosittujen limonadien sisältämälle kofeiinille. Eräänä päivänä hän sai kuitenkin käsiinsä kofeiinittoman Pepsi-pullon ja hän pääsi maistamaan miltä kolajuoma maistui.

Neitokaisen poikaystävä kuvasi kaverinsa kanssa hetken videolle. Poikaystävä vakuutti nuorelle naiselle, että kofeiiniton Pepsi maistui samalle kuin alkuperäinenkin juoma. Tilanne sai tytön tunteet nousemaan pintaan.

Kun hän maistoi limonadia, alkoivat hänen silmänsä kostua. Neitokainen ei kyennyt hillitsemään iloaan ja hän purskahti itkuun. Tyttö kertoi, että Pepsi oli hänen mielestään todella hyvää. Nuoren naisen ensikokemus kolajuomasta oli huvittavan tunteikas.