Jim Carreyn tyttöystävä löydettiin kuolleena – hyytävä viesti Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien koomikoiden joukkoon jo vuosikymmeniä lukeutunut Jim Carrey on murheen murtama, sillä hänen tyttöystävänsä Cathriona White on löydetty kuolleena. 28-vuotias tyttöystävä jätti jälkeensä viestin, joten kuolemantapausta epäillään itsemurhaksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Cathriona White löydettiin menehtyneenä yksityisasunnosta ja poliisit kutsuttiin paikalle. Ennen sitä White oli jättänyt Twitteriin hyytävän viestin, jossa hän kirjoitti ”Poistun nyt Twitteristä. Toivottavasti olen tarjonnut valoa läheisille ja rakkaille”.

Twitter
Twitter

Verkkolehden mukaan kuolinsyyksi on vahvistumassa lääkkeiden yliannostus, sillä ruumiin vieressä oli lääkepakkaus. Whiten löysivät kaksi hänen ystäväänsä, jotka olivat saapuneet tarkistamaan ystävänsä tilanteen. Jim Carrey ja Cathriona White seurustelivat on-off -suhteessa vuodesta 2012 saakka.

Kuva: Splash
Kuva: Splash