Anna Puu teki Rakkaudella-albuminsa Alabamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

nna Puun pitkään odotettu neljäs albumi Rakkaudella ilmestyy perjantaina 9. lokakuuta. Levyn tekoa varten Anna, bändi ja tuottaja Jukka Immonen matkasivat Muscle Shoalsiin, Pohjois-Alabamaan nauhoittaakseen albumin legendaarisessa FAME-studiossa.

– Kun reilu vuosi sitten aloin purkaa näitä elämän pieniä hetkiä ja ajatuksia paperille, en osannut kuvitellakaan millainen matka, ihan kirjaimellisesti, tämän neljännen albumin teosta tulee, Anna Puu kertoo.

Levy esittelee Annan muuntautumiskykyä artistina kitaravetoisista biiseistä aina konepainotteisempaan musiikkiin asti. Levy on lisäksi ensimmäinen Annan kokonaan itse sanoittama.

– Yhdeksän kappaletta, yhdeksän tarinaa. Noh, enimmäkseen rakkaudesta, koska ilman sitä elämä olisi harvinaisen tylsä ja yksinäinen matka.

Albumilta on julkaistu toukokuussa single Ota minut tällaisena kuin oon, joka on radioiden lisäksi soinut myös Napapiirin sankarit 2 –elokuvassa. Seuraava single Kohta vapaita julkaistaan albumin kanssa samana päivänä.