Cannesin ällistyttävä kuplapalatsi myynnissä – hinta 406 miljoonaa

Koti & Asuminen Lux · Annika Kela

Yksi Ranskan Rivieran tunnetuimmista ökylukaaleista on tullut myyntiin. Muotisuunnittelija-arkkitehti Pierre Cardinin omistama Palais Bulles -kuplapalatsi on tullut monille tunnetuksi hulppeista juhlista ja yksityistilaisuuksista.

Palatsi on ollut pitkään vuokrattavana ja huhujen mukaan siellä ovat viihtyneet monet maailmantähdet kuten näyttelijät Marion Cotillard, Rhys Ifans, Dakota Fanning ja Pierce Brosnan. Daily Mail -lehden mukaan palatsia on vuokrattu myös monille kuninkaallisille. Kuplapalatsin on rakennuttanut ja suunnitellut unkarilainen arkkitehti Antti Lovag.

Pierren omistuksen aikana lukaalissa on järjestetty myös useita muotitapahtumia ja näytöksiä. Jyrkkään kallionrinteeseen rakennetulta palatsilta avautuvat upeat näkymät välimerelle ja Cannesin rannikolle. Monien mielestä kuplapalatsi muistuttaa näkyä tieteiselokuvista. Jää nähtäväksi kenestä tulee kuuluisan asunnon seuraava omistaja.

Serviceazul
Serviceazul
Serviceazul
Serviceazul