DJ-supertähti Judge Jules klubikeikalle Helsinkiin ja Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman parhaaksi DJ-tähdeksi valittu elektronisen musiikin pioneeri Judge Jules saapuu marraskuussa klubikiertueelle Suomeen. Jules esiintyy Tampereen Miamissa 13. marraskuuta ja Helsingin Club Capitalissa 14. marraskuuta järjestettävissä Push Up! –tapahtumissa.

Lontoolainen Judge Jules saa rinnalleen suomalaista huippuosaamista, kun kansainväliset myyntilistat Ocean Drive -kappaleellaan valloittaneet Joonas Hahmo ja Kimmo ”K-System” Kauppinen vastaavat tanssikansan viihdyttämisestä.

Judge Jules nousi suuren yleisön tietoisuuteen jo 90-luvun lopulla Iso-Britannian BBC Radio 1 –kanavan lauantai-illoissa miljoonia kuulijoita ympäri maailmaa tavoittaneen Saturday Night Warm Up -radioshown isäntänä. Julesin merkitys modernille EDM-musiikille on kiistaton, sillä hänen avullaan suuren yleisön tietoisuuteen ovat nousseet monet tämän päivän tunnetuimmat supertähdet kuten Armin Van Buuren, Tiesto sekä Above & Beoynd.

Judge Jules on niittänyt ison kasan palkintoja sekä kunnianosoituksia muun muassa arvostetun Mixmag-lehden, DJ Magazinen sekä Smirnoff Dance Star Awardsin puolesta. Julesin palkintokaapista löytyvät muun muassa seuraavat tittelit: maailman paras DJ, maailman paras radio-DJ, maailman paras trance-DJ, paras Ibizalla esiintyvä trance-DJ, ja paras kansainvälinen DJ.

Artistina Judge Jules on julkaissut kaksi albumia, kymmeniä singlejä ja noussut Iso-Britannian TOP40 singlelistan kärkisijoille klubimaailmaa vuosituhannen vaihteessa järisyttäneen Hi-Gate –yhtyeen jäsenenä. Hänen viimeisimmät kappaleensa on julkaistu Paul Van Dykin Vandit ja Markus Schulzin Coldharbour Recordings –levymerkkien kautta.