Kendall Jenneriltä rohkea belfie Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaaniin kuuluva Kendall Jenner on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallina. Keskiviikkona 19-vuotias realitytähti nähtiin viettämässä aikaa Pariisissa ystävänsä, huippumalli Gigi Hadidin kanssa.

Kokomustiin pukeutunut Kendall käänsi pariisilaisten katseita ja keräsi arvatenkin myös paparazzien huomion. Erityisesti kuvaajia kiinnostivat tähden liikoja peittelemättömät, läpikuultavat housut. Kendall jakoi myöhemmin Instagramissa rohkean belfie-otoksen, jossa hän poseeraa Gigi Hadidin kanssa.

Kendall Jenner on ollut viime aikoina otsikoissa myös romanssihuhujen merkeissä. Rikkaat Kardashianit -tähti on yhdistetty sekä F1-tähti Lewis Hamiltoniin että näyttelijä Orlando Bloomiin.

BALMAIN BOOTY

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat