Kylie Jenner tiukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen nuorin julkkistähti Kylie Jenner on ollut viime aikoinen monenlaisten kohujen kohteena, sillä hänen epäillään muuttaneen ulkonäköään täyttämällä muun muassa huulia ja rintoja keinotekoisilla aineksilla. Nyt Kylie on esitellyt jälleen muhkeita kurvejaan.

Kardashian kuvattiin matkalla studiolle, ja mukana kulki myös perheen realitysarjaa ikuistava kuvausryhmä. Ruskeaan tällä kertaa pukeutunut kaunotar on ikäisekseen poikkeuksellisen kurvikas, mutta luonnollisia nämä muodot eivät kuitenkaan ole.

Äskettäin Kylie Jenner lähetti anteeksipyynnön Jessica Alballe, kun hänen turvamiehensä olivat tönineet Albaa. Kardashian lähetti suosikkinäyttelijälle kukkakimpun. Alba kertoi sittemmin Instagram-tilillään, miten ihanaa oli tulla kotiin, jossa häntä odotti kaunein kukkakimppu. Alba kiitti Jenneria kohteliaasti herttaisesta eleestä ja otti anteeksipyynnön avosylin vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash