Nainen, näitä ehostustapoja miehet vihaavat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa teetetyn tutkimuksen mukaan suuri osa miehistä arvostaa naisessa eniten luonnollista kauneutta. He myös hyväksyvät kauneustrendit ja ehostuskeinot, jotka eivät näytä naisen yllä keinotekoisilta.

Miehet kertoivat, että jotkut naisten ehostuskeinoista ovat niin hirvittäviä, että heidän kiinnostuksensa lopahtaa. Ihonhoitotuotteita valmistava Flint + Flint teetti tutkimuksen kyselyn muodossa ja siihen vastasi yli 1.000 miestä.

Tutkimuksen mukaan yli kolmasosa miehistä oli sitä mieltä, että luotaantyöntävin ominaisuus naisessa oli se, jos nainen käytti liikaa meikkiä. Miehet olivat myös sitä mieltä, että tekorusketus ja Botox olivat asioita, jotka saivat heidät pysymään naisesta kaukana. Kymmenen ehostuskeinoa -tai operaatiota, joita miehet vihasivat eniten olivat:

1. Liikaa meikkiä

2. Botox

3. Tekorusketus

4. Huulet, joissa on täytettä

5. Tekoripset

6. Hiustenpidennykset

7. Valtavat silikonirinnat

8. Epäluonnolliset, piirretyt kulmakarvat

9. Tatuoinnit

10. Räikeän punainen huulipuna