Nyt tarkkana! Unohdus voi maksaa sinulle 10 euroa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Apple toi kolme kuukautta sitten markkinoille haastajansa Spotifylle ja muille musiikin suoratoistopalveluille. Yritys myönsi Apple Music -palveluunsa tutustuville käyttäjille kolmen kuukauden ilmaisen testijakso, joka päättyi nopeimmilta eilen keskiviikkona.

Monet ovat kertoneet olevansa palveluun tyytyväisiä ja maksavansa sen käytöstä mielellään, mutta monet muut ovat testanneet palvelua vain pari kertaa ja päättäneet olla käyttämättä sitä jatkossa. Viimeksi mainittujen henkilöiden kannattaa heti tarkistaa omat asetuksensa, että 10 euron summat eivät mene vahingossa maksuun.

Apple
Apple

Applen mobiililaitteissa tilanteen voi tarkistaa Apple Music -sovelluksesta valitsemalla profiilikuvakkeesta Tili ja sieltä kirjautumisen jälkeen Tilaukset -> Hallitse. Mikäli Apple Music -jäsenyys -sivulla on Automaattinen uusiminen valittuna tulee se poistaa. Tietokoneella asian voi tarkistaa oman tilin asetuksista kohdasta Tilin tiedot -> Asetukset ja Tilaukset.

Monissa laitteissa tilauksen automaattinen uusiminen on jo kokeilujakson aikana poistettu Applen toimesta käytöstä, jolloin vahinkomaksuja ei silloin pitäisi syntyä. Tilanne kannattaa kuitenkin joka tapauksessa tarkistaa, ellei aio käyttää Apple Music -palvelua jatkossa.