Porschea syytetään näyttelijä Paul Walkerin kuolemasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Auto-onnettomuudessa menehtyneen Paul Walkerin tytär on haastanut Porschen oikeuteen isänsä kuolemaan liittyen. Fast & Furious -elokuvien tähti menehtyi vuonna 2013 vakavassa auto-onnettomuudessa, joka johtui siitä, että hänen ystävänsä menetti auton hallinnan ja he suistuivat tieltä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

TMZ-viihdesivuston Meadow-tytär syyttää Porschea isänsä kuolemasta, sillä hänen mukaansa autossa oli vakavia vikoja, jotka johtivat lopulta kuolemaan. Syytteen mukaan Walkerilla olisi ollut mahdollisuus pelastua autosta, mutta hän menehtyi jäätyään jumiin. Auton syttyminen tuleen sinetöi miehen kohtalon.

Meadow’n asianajajat kertoivat, että Paul Walker ei päässyt ulos autosta muun maussa vikaantuneen turvavyön takia. Kun auto syttyi tuleen Walker hengitti savua ja menehtyi onnettomuuspaikalle.

Syytteen mukaan 2005 Carrera GT -mallissa oli myös muita ohjaukseen vaikuttavia vikoja, jotka olivat johtaneet siihen, ettei kuski kyennyt hallitsemaan ajoneuvoa. Meadow ei ole halunnut jättää asiaa sikseen vaan hän aikoo taistella Porschea vastaan oikeudessa.