Sametilla verhoiltu Range Rover kääntää katseet Beverly Hillsissä

Autot Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Julkkistähti Khloe Kardashian oli äskettäin otsikoissa pilattuaan kasvonsa ottamalla huuliinsa keinotekoista täytettä monien suomalaisjulkkisten tavoin. Nyt turbohuuli on tehnyt näyttävän hankinnan autotalliinsa, sillä hän on ostanut sametilla verhoillun Range Roverin.

Splash
Splash

Mustalla sametilla silattu katumaasturi kuvattiin eilen Beverly Hillsissä, jossa se herätti ansaittua huomiota. Onneksi Los Angelesin alueella sataa harvakseltaan, sillä tällaisen auton kanssa sääennustuksia täytyy seurata huomattavasti tarkemmin.

Taannoin paljastui, että Khloe Kardashian on ryhtynyt kaventamaan vyötäröään korseteilla. Hän pitää korsettia yllään päivittäin, ja myös Kim ja Kourtney käyttävät säännöllisesti korsetteja. Ehkäpä korsetin pitämisessä piilee salaisuus upean muodokkaaseen vartaloon, josta Kardashianin sisaret ovat tunnettuja.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat