Valtava takavarikko – tältä näyttää 41 000 000 dollarin huumeet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumesota on noussut viime viikkoina ympäri maailmaa taas otsikoihin ja keskusteluihin, kun tosielämään perustuva Narcos-sarjasta on muodostunut kansainvälinen hitti. Nyt tosielämässä on koettu tuore tapaus, kun Yhdysvaltojen huumeviranomaiset tekivät valtavan takavarikon.

Yhdysvaltojen rannikkovartiosto iski eri puolilla Karibiaa huumeiden salakuljettajiin, ja sai saaliiksi peräti 41 miljoonan dollarin edestä kokaiinia ja kannabista. Kokaiinia takavarikoitiin samanaikaisissa operaatioissa veneistä yhteensä 1.100 kiloa ja kannabista 2.200 kiloa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat

Matkailu Viihdeuutiset

Donald Trump romahdutti USA:n matkailun – jätti-irtisanomiset uhkaavat!

Donald Trumpin valinta Yhdysvaltojen presidentiksi on aiheuttamassa jättimäiset menetykset maan matkailualalle. Alaa edustavan Travel Weekly -lehden mukaan tuoreet tilastot osoittavat, että Trumpin vielä hyvin lyhyellä presidenttikaudella matkailu Yhdysvaltoihin on jo romahtanut.

Matkailu muista maista Yhdysvaltoihin väheni jo presidentin valinnan selvittyä, mutta Trumpin taannoinen maahantulokielto useista muslimimaista pahensi tilannetta entisestään. Saman teki esitys siitä, että ulkomaalaisten tulisi kertoa sosiaalisen median tietonsa maahan tullessaan.

ForwardKeys

Travel Weeklyn julkaisemat ForwardKeysin tilastot perustuvat lentotilastoihin. Niiden mukaan matkailussa on tapahtunut viimevuotiseen verrattuna peräti 6,5 prosentin romahdus. Euroopasta tulevien matkailijoiden määrä väheni peräti 13,6 prosenttia. Lentohakuja tekevän Hopperin mukaan Yhdysvaltoihin kohdistuneiden lentojen haut ovat romahtaneet peräti 17 prosenttia vuoden takaiseen.

– Tilastot osoittavat kiistattomasti, että Donald Trumpin maahantulokielto aiheutti välittömästi merkittävän romahduksen USA:n matkailulle nyt ja tulevaisuudessa. Tämä ei ole lainkaan hyvä uutinen Yhdysvaltojen taloudelle, ForwardKeysin toimitusjohtaja Olivier Jager kertoi.

– Tämä on liiketoimintaa, josta todella moni saa elantonsa. 60 miljardin dollarin matkailuala on Yhdysvaltojen viidenneksi suurin teollisuudenala. Olemme tehneet viime vuosina kovasti töitä, että Yhdysvallat kiinnostaisi matkailukohteena. Nyt olemme huolissamme, että kaikki se on nyt vaarassa, New Yorkin matkailujohtaja Fred Dixon kertoi.

Nämä luvut tarkoittavat miljardien menetyksiä matkailualan tuloissa ja voivat pian tarkoittaa jättimäisiä irtisanomisia koko matkailualalla. Aiemmin Global Business Travel Association -järjestö ilmoitti maahantulokiellon aiheuttaneen 185 miljoonan välittömät menetykset yksin liikematkailussa. Kokonaismenetykset Yhdysvaltojen taloudelle ovat moninkertaiset.

Seitsemään muslimimaahan kohdistunut ja sittemmin jo kumottu kielto on vaikuttanut merkittävästi myös muista maista tuleviin matkailijamääriin, eli heikentänyt Yhdysvaltojen houkuttelevuutta matkailukohteena.

Ohhoh! Viihdeuutiset

Mallikaunotar hengenvaarassa kuvauksissa: ”En voi uskoa että tein sen”

Venäläismalli Viktoria Odintcovan kuvat saavat ihmiset haukkomaan henkeä muutenkin kuin naisen ulkonäön ansiosta. Ne ovat nimittäin ikuistettuja erittäin vaarallisissa olosuhteissa.

Odintcova on julkaissut Instagramissa useita kuvia ja videoita, joissa hän poseeraa satojen metrien korkeudessa Dubaissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän reunalla. Mallilla ei ole käytössä lainkaan turvavarusteita.

Veret seisauttavassa otoksessa Viktoria roikkuu yhdellä kädellä miehen käsivarressa. Lyhyellä videolla puolestaan nähdään, kuinka hän valmistautuu kyseiseen otokseen.

– En voi vieläkään uskoa että tein sen. Joka kerta kun katson videota, käteni alkavat hikoilemaan, Odintcova kirjoitti Instagramissa.

 

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Viihdeuutiset

Miss Englanti 2004 bikineissä Dubaissa – paparazzikuva voi viedä hänet vankilaan!

Fitness-fanaatikkona tunnettu vuoden 2004 Miss Englanti Danielle Lloyd vietti taannoin kaksi vuotta hiljaiseloa julkisuudesta, koska hän perusti perheen miehensä Michael O’Neillin kanssa. Parhaillaan Danielle on lomailemassa auringossa lempipaikassaan Dubaissa. Nyt julkkispari on mokannut rajusti.

Äskettäin uudesta raskaudestaan ilmoittanut Danielle Lloyd ja Michael O’Neill kuvattiin eilen rannalla, jossa Danielle näyttäytyi bikineissä ja miesystävä t-paidassa ja shortseissa. Paparazzien kuvatessa pari yllätti halaamalla ja suutelemalla toisiaan rannalla. Hellä tempaus voi johtaa vielä vakaviin seurauksiin, sillä Dubaissa hellyydenosoitukset julkisilla paikoilla on kielletty jyrkästi.

Vuonna 2010 brittipari tuomittiin kuukaudeksi vankilaan, koska he olivat suudelleet ravintolassa. Vankilatuomion lisäksi parille rapsahti 200 euron sakot alkoholin nauttimisesta. Pariskunta, kun paikallinen nainen oli ilmoittanut poliisille nähneensä heidän suutelevan toisiaan huulille ravintolassa turistien suosimalla Jumeirah Beach Resort -hotellialueella.

Vuonna 2013 intialainen 28-vuotias mies ja filippiiniläinen 25-vuotias nainen tuomittiin vankilaan, kun pikkulapsi oli nähnyt heidän suutelevan julkisesti. Lapsi kertoi tapauksesta äidilleen, joka hälytti paikalle poliisit. McDonald’sissa työskennellyt seurusteleva pari tuomittiin peräti vuodeksi vankilaan ja lisäksi heidät määrättiin karkotettavaksi tuomion kärsimisen jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Viihdeuutiset

Glee-sarjan kaunotar neuvoo – Lea Michelen parhaat tyylivinkit

30-vuotias Glee-sarjan tähti Lea Michele joutuu juhlavien tapahtumien vuoksi pukeutumaan usein mekkoihin ja korkokenkiin, mutta Michele haluaa kuitenkin aina tuntea olonsa mukavaksi. Lea Michele kertoi People Magazine -lehdelle kuusi tyyliin liittyvää sääntöä, joiden mukaan hän elää.

1. Urheiluvaatteet

Lea Michele kertoo käyttävänsä enemmän urheiluvaatteita kuin mitään muita vaatteita. Mukavissa urheiluvaatteissa nainen tuntee olonsa söpöksi.

2. Riskien ottaminen

Nainen haluaa välillä ottaa riskejä erikoisten värien ja mallien suhteen.

3. Valmistaudu pahimpaan

Rohkeiden asujen kohdalla on varauduttava pahimpaan, koska ne voivat arvaamattomalla hetkellä pettää ja paljastaa kameroille vartalonosia, jotka olisi halunnut pitää piilossa.

4. Ajattele pituuttasi

Oma pituus kannattaa ottaa aina pukeutumisessa huomioon ja pukeutua sen mallisiin asuihin, jotka sopivat omaan mittaan.

5. Näytä hieman paljasta pintaa

Kannattaa paljastaa hieman paljasta pintaa, mutta tehdä se niin, että asu on tasapainossa. Jos mekon helma on lyhyt ja se paljastaa jalat reisiin saakka, mekossa tulee olla pidemmät hihat. Jos mekossa on syvään uurrettu kaula-aukko ja paljas selkä, helman on hyvä olla hieman pidempi.

6. Esittele vahvuuksiasi

Esittele asuissa aina ihoa niistä kohdista, joiden suhteen olet kaikista varmin ja joita pidät vartalossasi kauniimpina kohtina.

Can't get over this view.. 💦🌞

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Today's 👀 for #ewpopfest (tap for credits)

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

OCTOBER CHESTNUT 🍂🍁 // thanks @nikkilee901 & @riawnacapri ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Viihdeuutiset

Ihanaa! 95-vuotias Betty White löysi poikaystävän

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Betty White muistetaan erityisesti huippusuositusta Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Rose-hahmoa. Energinen näyttelijälegenda täytti tammikuussa 95 vuotta ja on nyt uuden rakkauden myötä nuorekkaampi kuin koskaan.

Betty White on kommentoinut aiemmin hieman harmissaan, että häntä ei pyydetä koskaan ulos treffeille. Nyt RadarOnline-sivuston mukaan nainen on kuitenkin löytänyt rinnalleen uuden poikaystävän. Ystäväpiiri on kommentoinut, että Betty on tällä hetkellä hyvin onnellinen ja täysin hulluna uuteen ihastukseensa.

Bettyn pitkäaikainen aviomies Allen Ludden menehtyi vuonna 1981, eikä nainen ole sen jälkeen sitoutunut uudestaan. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että hän on viimein löytänyt rinnalleen uuden komistuksen. Bettyn ystävät ovat hyvin innoissaan naisen kukoistavasta romanssista, jonka vuoksi he kertovat Bettyn tuntevan olonsa jälleen nuoreksi, kauniiksi ja seksikkääksi.

Splash
Splash
Digi Viihdeuutiset

Tekoäly piirtää kissan puolestasi – teet vain ääriviivat

Verkossa on saattanut törmätä surrealistisiin taidekuviin, jotka on luonut ihmisen sijaan Googlen DeepDream-ohjelmistoon pohjaava tekoäly. Nyt verkossa on puolestaan mahdollisuus piirtää yksinkertaisia kuvia ja antaa koneen hoitaa loput.

Affinelayer-sivuston Edges2cats pyytää vierailijaa piirtämään neliön muotoiseen tilaan kissan ääriviivat. Tämän jälkeen tekoäly pyrkii tekemään muodosta aidon kissan näköisen niin hyvin, kuin se vain on sille mahdollista.

Sivuston algoritmi perustuu Pix2pix-nimiseen metodiin. Siinä neuroverkkoa koulutetaan laittamalla se analysoimaan suuria määriä valokuvia. Edges2catsin tapauksessa tekoälyä opetettiin 2.000 kissakuvan avulla.

Tekoäly on oppinut tunnistamaan kissan muodon valokuvien pojalta, ja pyrkii tietoonsa perustuen täyttämään piirrettyjen kuvien tyhjät kohdat. Kuten monien tekoälyn tuotosten tapauksissa, lopputulokset ovat vähintäänkin erikoisen, joissain tapauksissa jopa häriintyneen näköisiä.

Digi

Instagram uudistuu! Jopa 10 kuvaa yhteen päivitykseen

Tuottaako parhaimpien bilekuvien valitseminen Instagramiin joskus vaikeuksia? Sovelluksen uusi ominaisuus saattaa helpottaa tätä huolenaiheitta huomattavasti. Instagramiin on tulossa ominaisuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat jakaa kerrallaan jopa 10 kuvaa samassa postauksessa.

Postauksessa jaettuja kuvia ja videoita voi selata pyyhkäisemällä ruutua vasemmalle tai oikealle. Yhtäaikaa jaettuja kuvia voi muokata joko kerrallaan tai erikseen. Uusi ominaisuus on mukana Instagramin tuoreessa 10.9 -versiossa.

Viihdeuutiset

Kardashianit palaavat traagisella jaksolla – Kim kertoo ryöstöstä kaiken

Amerikkalainen televisiosarja Kardashianit jatkuu pian uusilla 13 tuotantokauden jaksoilla maaliskuun alussa. Kris Jenner oli Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi, että katsojat tulevat kuulemaan Pariisissa tapahtuneesta ryöstöstä kaiken.

Kris Jenner paljasti, että uuden tuotantokauden toisessa jaksossa tullaan näkemään mitä Kim Kardashianille tapahtuu Pariisin muotiviikoilla hänen joutuessaan ryöstön uhriksi. Kris kertoi, että he joutuivat aloittamaan uuden tuotantokauden kuvaukset heti Pariisista kotiuduttuaan. Kim oli kertonut kameroiden kuvatessa yksityiskohtaisesti mitä hänelle tapahtui ja miltä se tuntui.

Perhe on päässyt nyt etukäteen näkemään uuden tuotantokauden ensimmäisiä jaksoja, jotka ovat olleet kaikille hyvin tunteellisia. Kris kertoi, että Kimin avautuminen tilanteesta on uskomatonta kuultavaa ja sen katsominen on saanut äidin itkemään aina jo ensimmäisten minuuttien aikana.

Viihdeuutiset

Erin haastattelussa Idols-tuomaroinnistaan: ”Olen aika suorasukainen”

Suomalainen pitkän linjan poptähti Erin Anttila kiinnitettiin äskettäin Idols-kilpailun uuden tuotantokauden tuomariksi yhdessä Antti Tuiskun ja Jurekin kanssa. Stara tapasi Erinin Iskelmä Gaalassa, jossa hän kertoi muun muassa tulevasta Idols-pestistään.

Erin kommentoi millaisin tunnelmin hän lähtee tuomaroimaan Idols-laulajia ja miten aina positiiviselta popkaunottarelta onnistuu kritiikin antaminen laulajille.

– Kyllä minä koen, että olen silti aika suorasukainen. Kyllä minä sanon mitä mieltä olen. Ehkä teen sen silleen nätisti. Niin, että ihminen ei välttämättä edes huomaa, että sitä kritisoidaan, Erin kertoi Staralle.

Idols-tuomareista Eriniä ja Antti Tuiskua yhdistää esimerkiksi se, että molempia väheksyttiin erityisesti rockpiireissä uran alkuaikoina. Erinin Nylon Beat ja Antti Tuisku nousivat molemmat kuitenkin lopulta juuri rockpiirien suosioon. Molemmilla on lisäksi takanaan pitkä musiikillinen ura.

– Jos kuuntelee vaikka Nylon Beatin ensimmäistä levyä tai Antti Tuiskun ensimmäistä levyä, niin aika paljon töitä ollaan tehty sen jälkeen. Silleen haluttu tätä tosi paljon. Idols on ehkä sellainen konsepti, mistä löytyy sellaisia tyyppejä, joista tulevat nämä meidän tulevaisuuden popparit, Erin kertoi.

– Meille molemmille se asia on tosi tuttu, ja voisin kuvitella, että me osataan nähdä sieltä sellaisia tyyppejä, jotka saattavat lähtökohtaisesti vaikka ärsyttää tai niitä ei ymmärretä. Päällisin puolin voi näyttäytyä huonona, mutta sitten me ehkä nähdään siinä jotain.

– Kyllä siinä on kuitenkin kyse musiikista ja fiiliksistä. Poptähteys on minun mielestäni tosi paljon kiinni energiasta, mitä tuo huoneeseen. Jos me löydetään sellainen tyyppi, joka antaa itsestään tosi paljon, niin sitten alkaa kiinnostaa.

Pyysimme Eriniltä vinkkiä siitä mitä kevään Idols-koelaulajien tulisi erityisesti muistaa astellessaan tuomariston eteen.

– Kannattaa vain heittäytyä ja olla oma ihana itsensä. Siitä me sitten lähdetään arvioimaan, Erin ohjeistaa.

Viihdeuutiset

Työpaikkailmoitus: Makwan Amirkhanin hanskanlämmittäjän päiväpalkka 1 000 euroa

Välillä työpaikkailmoituksia selatessa eteen tulee mitä erikoisempia pestejä, joita ei olisi voinut kuvitellakaan todeksi. Nyt työnhakusivustoille on ilmestynyt paikka UFC-ottelija Makwan Amirkhanin hanskanlämmittäjänä.

Työpaikkailmoitus voi tuntua epätodelliselta, sillä työtehtävään kuuluu vain Makwan Amirkhanin UFC-hanskojen lämmittäminen minuutin ajan ennen matsia. Avoin työpaikka on kuitenkin todellinen.

Työtehtävään valittu hanskanlämmittäjä pääsee Lontooseen 17. – 19. maaliskuuta, saa parhaat paikat lauantai-illan UFC-otteluihin ja illallisen Makwanin seurassa. Hanskanlämmittäjä saa ottaa vielä kaverinsakin mukaan kolmen päivän työmatkalle, jossa kaikki kulut katetaan ja päiväpalkaksi on asetettu 1.000 euroa.

Viihdeuutiset

Mallikaunottaren erikoinen tyyli – otti kultahampaat

Kendall Jenner on viettänyt kuluneen vuoden aikana melko paljon aikaansa räppäri A$AP Rockyn kanssa. Joidenkin mielestä nainen saattaa viettää räppärin seurassa liiankin paljon aikaa, koska nyt Kendall nähtiin Lontoossa kahden kultahampaan kera.

Kendall Jenner osallistui TMZ-lehden mukaan Loven ja Burberryn järjestämiin juhliin, jotka pidettiin Lontoossa Annabel’s Club -nimisessä yökerhossa. Valokuvaajat huomasivat heti naisen hymyillessä, että kaunottaren suussa kimaltelee jotakin epätavallista.

Kendall Jenner oli ottanut kultaiset kuoret kahteen hampaaseen, jotka kiilsivät huomiota herättävästi aina naisen hymyillessä. Hampaat saivat naisen naurun näyttämään välillä melko hullunkuriselta, ja ainakin hänellä itsellään näytti olevan erittäin hauskaa erikoisessa tyylissään.