Astronautti myy Kuussa käyneen kellonsa – hinta jopa miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Astronautti Dave Scottin huippuharvinainen kello tullaan myymään lähiaikoinan huuutokaupassa. Bulova-merkkisestä rannekellosta tekee erityisen se, että tämä samainen kello oli Scottin ranteessa hänen ollessaan mukana Apollo 15 -kuulennolla vuonna 1971.

Kello oli ranteessa myös, kun Scott käveli Kuun pinnalla seitsemäntenä ihmisenä ja kun hän vietti avaruudessa yhteensä 546 tuntia. Kello huutokaupataan Bostonissa RR-huutokaupassa 15. lokakuuta ja sen hinnan odotetaan nousevan miljoonaan dollariin. Kellon mukana tulee astronautin kirjoittama viisisivuinen kirje, jossa hän kertoo kellosta ja sen värikkäästä historiasta.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat