Burger King lanseerasi oman punaviinin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Burger King -pikaruokaravintola on halunnut juhlistaa 40-vuotista taivaltaan Espanjassa näyttävällä tavalla. Ravintolaketju on nimittäin päättänyt lanseerata espanjalaisille asiakkailleen ravintolan oman viinin, nimeltä Whopper-viini.

Viini on tehty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja punaviinin maku sopii erinomaisesti yhteen Burger Kingin Whopper-aterioiden kanssa. Viiniä on kypsytetty liekkien paahtamissa puutynnyreissä ja Whopper-viinissä on tunnistettaa savun vivahde, kuten hampurilaisissakin.

Metro-lehden mukaan Whopper-viiniä on valmistettu vain rajoitettu erä. Tempaus on kunnianosoitus ensimmäisille Burger King -ravintoloille Espanjassa, sillä ensimmäisissä ravintoloissa myytiin viiniä asiakkaiden houkuttelemisen vuoksi. Ensimmäinen Burger King avattiin Espanjaan vuonna 1975 ja silloin aterian kanssa tarjoiltiin viiniä. Valitettavasti Whopper-viiniä ei tulla myymään Suomen Burger King-ravintoloissa.