Joanna Krupa häikäisi PETA-gaalassa – asu ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joista uusimmassa malli oli täysin alastomana pelkän vartalomaalauksen peitossa.

Seksikkäimmäksi siskoksi nimetty kaunotar nähtiin nyt gaalaillassa. Joanna Krupa osallistui eilen PETA-järjestön 35-vuotisgaalassa poikkeuksellisen rohkeaan iltapukuun sonnustautuneena.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.