Koirien surffauskilpailu – olisitko uskonut näin taitaviksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lainelautailua harrastavat koiranomistajat ovat saaneet ilahtua huomatessaan, että myös heidän koiransa jakavat rakkauden surffaamiseen. Surffausta harrastavat koirat ovat jo niin yleisiä, että niille on alettu järjestämään omia lainelautailukilpailuja.

Surf City Surf Dog -kilpailussa koirat mittelöivät keskenään siitä, kuka on taitavin laineilla ratsastaja. Tänä vuonna järjestetty surffauskilpailu on jo seitsemäs lajiaan, ja tapahtumasta onkin ehtinyt nopesti muodostumaan lajin harrastajien keskuudessa hauska perinne, josta koirat ja isännät voivat nauttia yhdessä.

Mike Lucas Media on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tänä vuonna järjestetystä kilpailusta. Tapahtumassa näyttäisi olleen hyvä tunnelma ja koirat ovat niin innoissaan surffaamisesta, että edes niitä seuraavat silmäparit tai tuhoton määrä lajitovereita eivät haittaa koirien keskittymistä, kun karvakuonot hyppäävät lainelautansa päälle.