Hupsista! Tyttö kaatui uimahallissa – sutimisesta ei tullut loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uimahalleissa märkä lattia on yleensä liukas, minkä vuoksi juokseminen altaiden reunoilla ja niiden läheisyydessä kielletään. Pienten lasten on monesti innostuessaan hankala noudattaa tätä käskyä, mutta eräs tyttö oppi kantapään kautta, minkä vuoksi kielto on olemassa.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jonka perheenäiti on kuvannut tyttärestään. Tyttö on tullut uima-altaasta pois ja laittanut varvastossut jalkaansa. Lattia on varvastossujen pohjaa vasten todella liukas ja täysin kitkaton, minkä vuoksi tyttö ei ole päästä ylös seisomaan.

Tyttö liukastuu kerta toisensa jälkeen ja yrittää päästä jaloilleen, mutta ei tahdo onnistua. Hetken aikaa sudittuaan lattialla tytön isosisko tulee auttamaan pienempää, joka ei saadusta avusta huolimatta pääse ylös. Äiti nauraa taustalla tilanteesta huvittuneena, mutta niin näyttävät nauravan myös tyttäret.