Kissa vihaa omistajan harrastusta – ei kestä naisen musisointia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimillä on moninkertaisesti parempi kuulo kuin ihmisillä, minkä vuoksi monet rapisevat, vinkuvat tai kovat äänet voivat saada ne nopeasti hermostumaan. Tällä kertaa videolla nähdään kissa, joka vihaa omistajansa kovaäänistä musiikkiharrastusta eikä pelkää näyttää sitä.

Nainen on kuvannut videolle ilmeisesti melko usein tapahtuvan tilanteen, jossa kissa protestoi naisen musisointia vastaan. Nainen alkaa YouTube-videollaan soittamaan lattialla huilua eikä mene aikaakaan, kun kissa päättää tehdä soitannasta lopun melko aggressiivisin ottein.

Kissa kävelee naisen luo ja yrittää kiskoa kahdella etutassullaan naisen kättä pois huilulta. Kissa vaikuttaa olevan todella ärsyyntynyt huilun pitämästä äänestä ja ottaakin nopeasti tehokkaammat keinot käyttöönsä hellien otteiden osoittautuessa tehottomiksi. Kissa hyökkii naista päin ja taistelusta syntyykin nopeasti melkoinen painiottelu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat