Erikoinen raivonpuuska – nainen heitteli korumyyjää seteleillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koruliikkeessä asioinut nainen oli raivostunut myyjälle kesken kaupanteon Handanissa, Kiinassa. Nuori nainen oli tuohtunut siitä, että hänen varallisuutensa oli kyseenalaistettu. People’s Daily Online -lehden mukaan nainen alkoi huutaa ja kiukutella myyjälle muiden asiakkaiden silmien edessä.

Sitten hän kaivoi laukustaan esiin setelinipun ja heitti rahat päin myyjän kasvoja. Paikalla ollut silminnäkijä on kuvannut tilanteen videolle. Myyjälle räyhännyt nainen huusi videolla muun muassa: ”Luuletko, ettei minulla ole koruihin varaa? Etkö tiedä kuka isäni on?”. Sen jälkeen nainen huusi kaikkien kuullen: ”Voisin ostaa koko liikkeen jos haluaisin!”.

Ilmeisesti myyjä oli osunut naista arkaan paikaan tiedustellessaan, miten hän aikoi ostoksensa maksaa. Riehumisen sijaan asiakas olisi voinut vastata yksinkertaisesti: ”Käteisellä, kiitos!”.