Pikaruokaravintoloiden hampurilaiset testissä – yksi ylitse muiden!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokaravintoloiden nimeen vannoville faneille tehtiin makutesti eri ravintoloiden hampurilaisista. Joukko testaajia maisteli hampurilaisia ja arvosteli ne maun, koostumuksen ja sisällön mukaan.

Monilla testaajista oli ennen testin alkamista oma suosikki valmiina mielessään, mutta muutamat joutuivat yllättymään toden teolla kuultuaan testin päätyttyä, mikä hampurilainen kuului millekin ravintolaketjulle. McDonald’s tunnistettiin joukosta melkein heti.

Testaajat tunsivat McDonald’sin sämpylän ja ihmettelivät sitä, miten hampurilaiset maistuvat aina täysin samalta. Burger King tuli tässä testissä viimeiseksi ja hampurilaisen haukkumisessa ei sanoja säästelty.

Hampurilainen oli testaajien mielestä omituisen tiivis kasa, joka oli kuin liimattu yhteen. Yksi mies kuvaili hampurilaista kahvilahampurilaiseksi ja yksi nainen kertoi, että siinä ei maistunut mikään muu kuin suolakurkku. Voittajaksi valikoitui Wendy’s, mistä testaajat yllättyivät.