Sankari pelasti kidnapatun naisen – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskellä kaupunkia sattunut vaaratilanne oli herättänyt venäläisen sotilaan huomion. Sotilas päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä, kun hän huomasi, että kadulla käveli aseistettu mies, joka piti naista väkisin otteessaan.

Sotilas ei epäröinyt hetkeäkään, vaan hän yllätti rikollisen ja työnsi hänet väkivalloin maahan. Sankarin hämmästykseksi rikoksen uhri ja kaksi silminnäkijää riensivät rikollisen avuksi. Pian sotilaalle selvisi, että vaaratilanne olikin lavastettu.

Sotilas oli urotyöllään keskeyttänyt elokuvan kuvaukset. Miehen teko oli tallentunut kuvausryhmän videolle ja se on julkaistu netissä.

Vaikka näyttelijät ja kuvausryhmä oli näreissään keskeytyksestä, oli mies ilmiselvä sankari. Videolle tallentunut pelastaja on tosielämän toimintasankari, eikä hänen tekoaan ole pidetty vääränä, vaikka se olikin virhe.