Taylor Swift lahjoitti 50.000 dollaria syöpäsairaan vauvan hoitoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftillä pyyhkii hyvin. Laulaja voitti taannoin MTV Music Awards -gaalassa vuoden parhaan musiikkivideon palkinnon, ja hän lukeutuu yli 40 miljoonalla myydyllä levyllä kaikkien aikojen rahallisesti menestyksekkäimpiin artisteihin.

Nyt Taylor Swift on luovuttanut mittavan summan hätää kärsivälle vauvalle. Poptähti lahjoitti 50.000 dollaria syöpää sairastavan, vasta 13 kuukauden ikäisen Ayden-lapsen perheelle. Ayden on Swiftin taustatanssijoihin kuuluvan Kim ”Toshi” Davidsonin veljenpoika.

Poptähti antoi lahjoituksensa Aydenin perheen GoFundMe-varainkeruusivuston kautta. Ennen Swiftin rahalahjoitusta perhe oli onnistunut keräämään sivuston kautta 20.000 dollaria lapsen hoitokuluihin.

– Ayden-vauva, olen onnekas saadessani esiintyä enosi, Toshin kanssa kiertueella. Kaikki meistä rukoilevat sinun ja äitisi puolesta ja lähetämme teille paljon rakkautta. Rakkaudella, Taylor, poptähti kirjoitti lahjoitukseensa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat